Jag är Hanna

Hej

Jag heter Hanna och bor i Gävle. Detta är min blogg om saker som gör livet underbart att leva här! Man behöver inte bo i Stockholm för att vara först med det senaste. Mina intressen inkluderar design, teknik, resor och psykologi.

När jag blir äldre så drömmer jag om att arbeta med något kreativt här i Gävle. Jag vill ha en stor familj och bo i ett stort hus. Hela min släkt bor i staden så att lämna den någon längre period skulle inte vara tänkbart. Jag vill att mina barn ska ha nära till mormor och morfar och kunna umgås med sina andra släktingar. Något som jag tycker är tråkigt med Sverige är hur många familjer inte håller ihop. Vissa träffar knappt sina egna föräldrar regelbundet, än mindre sina mer avlägsna släktingar. I min framtid så ser jag många trevliga tillställningar framför mig både med släkt och vänner. Jag vill ha ett hus med en stor gård där man kan ha fester och bjudningar på sommaren. Jag tycker mycket om att bara umgås med de jag tycker om. Då måste man ju ha någonstans där man kan träffas, allihopa.

Innan jag blir vuxen och skaffar hus och man, hund och barn så vill jag nog hinna med att resa i lite längre perioder. Jag tycker om att läsa om hur livet är i olika delar av världen. När jag får råd så hoppas jag även att jag får se många ställen med mina egna ögon. Jag har inte varit på så många långresor, så att se andra världsdelar är en dröm.

Fördelen med internets utbredning är ju att man kan drömma sig bort och se hur andra har det i länder lång långt bort. Samtidigt gör tekniken det möjligt för var och en att dela med sig av sin egen livssituation. Det är delvis därför jag startat denna blogg, för att dela med mig av mitt liv här i Gävle. Främst är nog sidan tänkt att inspirera mig själv och för att jag ska lära mig mer om att göra egna hemsidor. Men jag hoppas även folk här i Gävle och även kanske till och med i andra delar av Sverige ska hitta hit och läsa vad jag skrivit.

Jag har alltid varit intresserad av datorer, främst för att jag tycker att de är ett fantastiskt verktyg för att nå ut till andra människor. Jag är även lite nördigt intresserad av teknik och prylar. När jag var liten slogs jag med mina bröder om att att få tid framför familjedatorn eller Xbox:et. Tänk vad skönt ändå när man blev lite äldre och fick sin egen dator och slapp dela med andra:)

Välkommen till min blogg.

Med Vänliga Hälsningar Hanna